Εμπόριο Ειδών Λαϊκής Τέχνης

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε

Δημιουργούμε διακοσμητικά για γάμους & βαπτίσεις με μεράκι και αγάπη για αυτό που κάνουμε

Εργαζόμαστε μεθοδικά

Προσπαθούμε καθημερινά να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας.

Η εταιρεία μας βρίσκεται στον χώρο από το 1995. Το ταξίδι αυτό το ξεκίνησε ο πατέρας μου, ο οποίος είναι ο πυλώνας του εργαστηρίου μας. Με σκληρή δουλειά και μεράκι μεγαλούργησε μία τεράστια ποικιλία μεταλλικών σχεδίων.

Με την σειρά μου και εγώ θέλησα όχι μόνο να συνεχίσω το έργο του αλλά να το επεκτείνω σε ένα νέο χώρο στην Χαλκίδα!

Τα τελευταία 2 χρόνια, λοιπόν, στο εργαστήριο μας φτιάχνουμε και μεταλλικά στοιχεία για μπομπονιέρες τα οποία φυσικά είναι χειροποίητα. Σχέδια για όλα τα γούστα και με όποιο σχέδιο επιθυμείτε εσείς.

Μπορείτε να δείτε την δουλειά μας στην ιστοσελίδα μας.

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας.

Ελίνα Τσούλφα

zamak istoria
ZAMAK

ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΣ

ZAMAK είναι η εμπορική ονομασία ενός κράματος με βάση τον ψευδάργυρο. Το όνομα του κράματος προήλθε από τα αρχικά των μετάλλων που υπάρχουν στη σύσταση του: Ζ (zinc) για τον ψευδάργυρο, Α (Aluminum) για το Αλουμίνιο, ΜΑ (Magnesium) για το μαγνήσιο, Κ (Kupfer) για τον χαλκό.

Το ΖΑΜΑΚ πρώτο – χρησιμοποιήθηκε το 1929 από την New Jersey Zinc Company.

Λόγω του χαμηλού σημείου τήξης του, χρησιμοποιείται ευρύτατα στην μέθοδο της απ’ ευθείας χύτευσης για την παραγωγή κυρίως ψευδοκοσμημάτων.

Χρησιμοποιείται ακόμη και στην παραγωγή χυτών μεταλλικών μικροαντικειμένων και παιχνιδιών.

Τα κράματα με χαμηλό σημείο τήξης κάτω από 200 οΚ έχουν την ονομασία Ευτηκτικά κράματα.

Τα παλαιότερα χρόνια τα ευτηκτικά κράματα είχαν σα βάση το μόλυβδο όμως τα τελευταία χρόνια τα μολυβδούχα κράματα έχουν αντικατασταθεί από άλλα με βάση τον ψευδάργυρο για λόγους υγιεινής των εργαζομένων στα χυτήρια

Πηγή: jewelpedia

ZAMAK

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Προσφέρεται πληθώρα υπηρεσιών, προς όλους τους επαγγελματίες με πολλά σχέδια και χωρίς κάποιο περιορισμό χρωμάτων στα σμάλτα.

Μπορείτε να επιλέξετε διάφορα σχέδια, μικρό – αντικείμενα, pins, coins, γούρια και πολλές άλλες κατασκευές, όπως επίσης και μοντέλων κατασκευής σε κερί, από το πρωτότυπο ή χτίσιμο.

zamak istoria1

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας βοηθήσουμε να βρείτε τα κατάλληλα προϊόντα για εσάς και τους πελάτες σας.